Grönska - produktiv månad

OKTOBER 2021: Coachingprogram med produktivitetsstöd under 4 veckor.

OKTOBER 2021

En "icke-bootcamp" där vi plockar fram sätt att vara produktiva och få saker gjorda utan att köra slut på oss.
 
Mindre piska och istället mer glädje och energi!

Innehållsdeklaration

Självmedkänsla - för att ge oss själva energi och tillåtelse att experimentera oss framåt.
Struktur - ramverk hämtat från Scrum (produktivitetssystem från IT-branschen).
Nyfikenhet - för att testa vilka av metoderna som fungerar bäst för oss och ger oss de bästa möjligheterna att komma fram mot målet.
Accountability - stöd från de andra i gruppen, eftersom en bra motivation att få saker gjort är att vi har berättat om dem för andra personer.
Tacksamhet - vi inkluderar rutiner från bl.a. "The Gratitude Formula" för att göra det tydligt vart vi vill röra oss.
Konfidentialitet- allt som sägs på våra möten är strikt konfidentiellt! Du får så klart dela med dig av vad du själv har gjort och sagt, men inte sprida vidare något av någon annans ord eller information. Okej? Med det sagt brukar det finnas sätt att beskriva sina utmaningar utan att gå in i alltför många utlämnande detaljer, men den nivån avgör du själv.

Avsikten är att programmet ska präglas av lätthet (om än inte enkelhet) och prestigelöshet. I det här sammanhanget behöver vi kunna släppa på vår "image" för att kunna få stöd i de utmaningar vi faktiskt har i vardagen.


Upplägg

Startwebinar

Fredag 1 oktober kl 10:00 - 12:00 har vi vårt startwebinar där vi går igenom grundläggande förutsättningar och du får träna på att översätta det till din situation - klargöra dina egna mål för de här fyra veckorna..

Morgonövning

Varje vardag får du ett mail med en uppgift, dels en visualisering och dels en fråga att skriva utforskande kring.
Det är under det här korta arbetspasset som du lägger upp din plan och ser vilken väg du behöver ta just idag.

Veckomöten

Varje måndag kl 18:00 träffas vi på zoom och diskuterar våra utmaningar just nu (vecka 40 till 43). Och, nästan det viktigaste: vi firar våra framgångar!

 Extratjänster 

Extratjänst 1

Du skriver in dina morgonuppgifter i ett dokument som jag bevittnar och kommenterar, jag kallar det "skrivcoaching".

Varning: det finns risk att jag peppar dig
och ser till att du firar dina framgångar.

Extratjänst 2

Två tillfällen med coachingsamtal 1:1 (via zoom) under månaden (30-45 min vardera). Förslagsvis i början och slutet, men det väljer du själv.

Missa inte detta!

Just nu kan du få 90% rabatt på oktober-programmet genom att boka ett kostnadsfritt "Komma igång"-samtal med mig. Klicka på knappen för att boka.

Vem är den Här "Skogscoachen"?

Jag heter Anna Billman, bor på landsbygden i nordöstra Västmanland.
 
Större delen av livet har jag tillbringat i IT-branschen. Efter en utbildning på Umeå universitet, Master of Science: Computer Science, jobbade jag i 14 år som programmerare och systemutvecklare på stora företag med Försvarsmakten och processindustrin som slutkund. För 21 år sen startade jag eget, med sikte på att vara mer kreativ och göra mer än bara programmera. Det blev en del formgivning men ändå störst tonvikt på systemutveckling och programmering.  
Även som anställd inom IT-branschen har jag haft mycket människofokus, jag jobbade redan från början med användarvänlighet - att systemen skulle vara så lätta att använda och så självklara att det inte skulle gå att använda dem på fel sätt. Jag halkade också ofta in på utbildningssidan (för att jag var en av få som inte hade något emot att prata inför en grupp).  

De senaste åren har jag konsultat som teknisk skribent (i huvudsak skrivit och redigerat användarhandledningar). Jag ville ta in mer av mänskliga processer och utbildade mig därför till certifierad Scrum Master (“Scrum” = ramverk för produktivitet), och gick även en coachutbildning för några år sen.  

Under ett antal år testade jag en rad andra branscher och breddade min kompetens. Bland annat arrangerat byggkurs i historisk byggteknik, mattelärare på SFI, mobil matservering i vikingastil, guidat i Sala Silvergruva. Att jag provat mina vingar inom så vitt skilda områden har stärkt mig som coach och ledare. Coachingens ramverk, med inslag av metodiken från Scrum, kombinerat med den flexibilitet som coachingen också erbjuder, ger en unik helhet.  

Som person är jag å ena sidan strukturerad och bidrar till den ordnade helheten, samtidigt som jag tillför humor och lekfullhet så att klienter slappnar av och lättare kan utforska sin egen potential. Mina vitt spridda erfarenheter blir en stor tillgång i samtalet.

Produktiv Scrum-månad
Oktober 2021

3 900 kr

/ Månad
(inkl moms)

  • Gruppmöten via zoom
  • Utforskande skrivande, prompter varje vardag

Produktiv Scrum-månad + skrivcoaching
Oktober 2021

5 900 kr

/ Månad
(inkl moms)

  • Gruppmöten via zoom
  • Utforskande skrivande, prompter varje vardag
  • Individuell coaching via din skrivlogg (online)

Produktiv Scrum-månad +
1:1 coaching
Oktober 2021

7 900 kr

/ Månad
(moms tillkommer)

  • Gruppmöten via zoom
  • Utforskande skrivande, prompter varje vardag 
  • Individuell coaching via din skrivlogg (online)
  • Två tillfällen med 1:1 coaching under månaden