Odla dig själv!

Medlemsprogram för personlig utveckling.

Du får

Onlinemöten varje vecka

Vi ses via Zoom (länk skickas ut inför mötet), pratar och följer upp varandra. Veckans uppgift (baserat på aktuellt tema) delas ut.  

Olika teman

Nya teman och utmaningar inom området att balansera, må bra och vara produktiv

Skriva utforskande

Kursteman med mail på vardagsmornar, för att skriva utforskande

Maj 2021
Tema: Förändringskartan

Vi utforskar vilka stora förändringar vi upplevt i livet och hur vi fungerar i de olika skedena i en större förändring.
Vi lyfter och högaktar vår egen historia.


Juni 2021
Type somethingTema: Hitta ditt inre Varför
Vi utforskar våra tidigare vägval och vad de säger om våra värderingar - vi kanske inte alltid är medvetna om vår inre ledstjärna. Vi medvetandegör vilken kompassriktning vi behöver hålla för att känna oss sanna mot oss själva.

Juli 2021
Tema: Skala bort det onödiga

Nu när vi har utforskat vår egen inre kompass blir det lättare att skala bort det som inte gynnar oss eller inte leder oss i rätt riktning.


Augusti 2021
Tema: Fokus och struktur

Nu när vi har mer klart för oss vad som är nödvändigt och meningsfullt tittar vi mer i detalj på hur vi kan få vår vardag att bli mer fokuserad och produktiv på "rätt sätt".

Maria Jernsdotter Björklund

Entreprenör

Tillåtande atmosfär. Kärleksfull inramning som samtidigt hade stark integritet. Det gjorde att jag aldrig behövde känna mig "dålig" eller känna att någon kom för nära. Hur nära andra fick komma mig bestämde jag helt själv och det gav sig själv eftersom det var högt till tak.  
... [det] har gett en äkta lust att faktiskt få till det med självreflektion och skrivande till slut. Jag mår så mycket bättre inuti när den där diktatorn bleknar på grund av att jag tillåter min goda fé att göra sig hörd.

(sagt om "Solljus i din inre trädgård", mars 2021)

Anna Billman

Jag heter Anna Billman, bor på landsbygden i nordöstra Västmanland och kallar mig “Skogscoachen”. Egentligen har jag en nördigare bakgrund, dataingenjör och sen verksam under 30+ år som programmerare och systemutvecklare, men jag har alltid velat ha någon sorts skogsverksamhet i mitt företag. När jag utbildade mig till coach 2018 beslöt jag att erbjuda “Skogscoaching” - alltså avslappnad promenadcoaching längs skogsvägar.

Jag har varit egen företagare sen år 2000 och har ofta känt mig väldigt ensam i mitt företagande, därför har jag länge tänkt starta ett stöd med gemenskap och ömsesidig peppning för soloföretagande kvinnor. Nästan hela livet har jag nördat in mig på olika produktivitetssystem, bland annat utbildade jag mig till certifierad Scrum Master. Scrum är en vanlig produktivitetsmetodik inom IT-branschen, en Scrum Master är inte en projektledare utan en facilitator som ska se till att projektet rör sig framåt.

Efter att ha försökt klämma in mig själv i olika produktivitetssystem insåg jag till slut att jag behöver börja med att vara vän med mig själv för att kunna få någonting gjort! Alltså började jag utforska mitt eget självsabotage, min inre kritiker och lite annat som jag tyckte var till besvär. 

Det här utforskandet har inspirerat till det medlemskap jag nu erbjuder, med fördjupning inom alla de områden där jag själv har kämpat:

● Att känna att jag duger, istället för att låta mig tryckas ner av inre kritiker osv.
● Att bli medveten om det goda jag faktiskt gör, istället för att fokusera på vad som fattas.
● Att utforska vad som verkligen är viktigt för mig, vilken väg jag ska gå för att må bra och dessutom känna att jag nyttjar mina gåvor.
● Att rensa både i ägodelar och åtaganden, för att få mer luft att andas.

De här områdena har jag döpt om till de fyra kurserna som ingår i medlemskapet. Under uppstartsfasen kan du vara med och samskapa innehållet med mig, därför byggs kursmaterialet upp efter hand och det låga priset baseras på att du medverkar till att finslipa innehållet samt hjälper mig genom att bjuda på omdömen jag kan nyttja i min marknadsföring.

Bli medlem!

Just nu kan du bli medlem till förmånligt early bird-pris, endast 197 kr i månaden.

Du har full ångerrätt inom 14 dagar, ångerrätten gäller även för dig som är företagare.

Early Bird

197 kr/mån

Bli medlem här!