Odla dig själv!

Coachingprogram för personlig utveckling.

Du får

Onlinemöten varje vecka

Vi ses via Zoom (länk skickas ut inför mötet), pratar och följer upp varandra. Veckans uppgift (baserat på aktuellt tema) diskuteras.  

Olika teman

Nya teman och utmaningar inom området att balansera, må bra och vara produktiv.
Utforska hur vi hittar våra egna bästa strategier i vardagen och verksamheten.

Skriva utforskande

Kursteman med mail på vardagsmornar, för att skriva utforskande.

Utökad tjänst = coaching via ditt utforskande skrivande.

Maj 2021
Tema: Förändringskartan

Vi utforskar vilka stora förändringar vi upplevt i livet och hur vi fungerar i de olika skedena i en större förändring.
Vi lyfter och högaktar vår egen historia.


Juni 2021
Tema: Självomsorg 
Vi utforskar hur vi bäst tar hand om oss själva, betraktar oss själva med kärlek och förlåtelse för att ge oss de bästa förutsättningarna.


Juli 2021
Tema: Stärk dig själv 
Vi fortsätter i sommartempo med mer självomsorg samt utforskar olika sätt att ge oss själv mer energikickar.Augusti + september 2021
Tema: sju beståndsdelar av läkning
Under sju veckor utforskar vi de beståndsdelar som läkaren Gabor Maté har identifierat som viktigast för vår inre läkning, och det som skyddar kropppen mot yttre och inre stress.

Maria Jernsdotter Björklund

Entreprenör

Tillåtande atmosfär. Kärleksfull inramning som samtidigt hade stark integritet. Det gjorde att jag aldrig behövde känna mig "dålig" eller känna att någon kom för nära. Hur nära andra fick komma mig bestämde jag helt själv och det gav sig själv eftersom det var högt till tak.  
... [det] har gett en äkta lust att faktiskt få till det med självreflektion och skrivande till slut. Jag mår så mycket bättre inuti när den där diktatorn bleknar på grund av att jag tillåter min goda fé att göra sig hörd.

(sagt om "Solljus i din inre trädgård", mars 2021)

Anna Billman

Jag heter Anna Billman, bor på landsbygden i nordöstra Västmanland.

Större delen av livet har jag tillbringat i IT-branschen. Efter en utbildning på Umeå universitet, Master of Science: Computer Science, jobbade jag i 14 år som programmerare och systemutvecklare på stora företag med Försvarsmakten och processindustrin som slutkund. För 21 år sen startade jag eget, med sikte på att vara mer kreativ och göra mer än bara programmera. Det blev en del formgivning men ändå störst tonvikt på systemutveckling och programmering.
Även som anställd inom IT-branschen har jag haft mycket människofokus, jag jobbade redan från början med användarvänlighet - att systemen skulle vara så lätta att använda och så självklara att det inte skulle gå att använda dem på fel sätt. Jag halkade också ofta in på utbildningssidan (för att jag var en av få som inte hade något emot att prata inför en grupp).

De senaste åren har jag konsultat som teknisk skribent (i huvudsak skrivit och redigerat användarhandledningar). Jag ville ta in mer av mänskliga processer och utbildade mig därför till certifierad Scrum Master (“Scrum” = ramverk för produktivitet), och gick även en coachutbildning för några år sen.

De senaste tio åren har jag ytterligare breddat min kompetens. Bland annat arrangerat byggkurs i historisk byggteknik, mattelärare på SFI, mobil matservering i vikingastil, guidat i Sala Silvergruva. Att jag provat mina vingar inom så vitt skilda områden har stärkt mig som coach och ledare. Coachingens ramverk, med inslag av metodiken från Scrum, kombinerat med den flexibilitet som coachingen också erbjuder, ger en unik helhet.

Som person är jag å ena sidan strukturerad och bidrar till den ordnade helheten, samtidigt som jag tillför humor och lekfullhet så att klienter slappnar av och lättare kan utforska sin egen potential. Mina vitt spridda erfarenheter blir en stor tillgång i samtalet.

Bli medlem!


Du har full ångerrätt inom 14 dagar, ångerrätten gäller även för dig som är företagare.

I samtliga prisalternativ ingår att du har rabatt på 1:1 coaching
(normalpris 900 kr/tim + moms, medlemsrabatt från 30% ).

Första månaden får du alltid halva priset,
medan du känner efter om det här är rätt för dig.

BAS Privatperson

485 kr

/ Månad
(inkl moms)

  • Gruppmöten via zoom
  • Utforskande skrivande, prompter varje vardag

PLUS Privatperson

970 kr

/ Månad
(inkl moms)

  • Gruppmöten via zoom
  • Utforskande skrivande, prompter varje vardag
  • Individuell coaching via din skrivlogg (online)

BAS Företagare

985 kr

/ Månad
(moms tillkommer)

  • Gruppmöten via zoom
  • Utforskande skrivande, prompter varje vardag

PLUS Företagare

1970 kr

/ Månad
(moms tillkommer)

  • Gruppmöten via zoom
  • Utforskande skrivande, prompter varje vardag
  • Individuell coaching via din skrivlogg (online)