Rensa i din inre trädgård - självstudier

Syna allt det som bromsar dig från att nå din potential. En 10-veckors skrivkurs för att få bukt med dina inre kritiker och andra självsabotörer.

(Kursen ingår i medlemskapet "Odla dig själv" utan extra kostnad)

Kursen

Är du ofta kritisk mot dig själv? Fastnar du i perfektionism eller andra tråkiga tillstånd som bromsar dig från att nå din potential? Den här kursen följer dig på vägen i ett utforskande av vad som egentlgen pågår under ytan, i din "inre trädgård".

Innehåll

Anna Billman

Om mig: Jag heter Anna Billman, bor på landsbygden i nordöstra Västmanland och kallar mig “Skogscoachen”. Egentligen har jag en nördigare bakgrund, dataingenjör och sen verksam under 30+ år som programmerare och systemutvecklare, men jag har alltid velat ha någon sorts skogsverksamhet i mitt företag. När jag utbildade mig till coach 2018 beslöt jag att erbjuda “Skogscoaching” - alltså avslappnad promenadcoaching längs skogsvägar.
 Jag har varit egen företagare sen år 2000 och har ofta känt mig väldigt ensam i mitt företagande, därför har jag länge tänkt starta ett stöd med gemenskap och ömsesidig peppning för soloföretagande kvinnor.  
Nästan hela livet har jag nördat in mig på olika produktivitetssystem, bland annat utbildade jag mig till certifierad Scrum Master. Scrum är en vanlig produktivitetsmetodik inom IT-branschen, en Scrum Master är inte en projektledare utan en facilitator som ska se till att projektet rör sig framåt.  

Efter att ha försökt klämma in mig själv i olika produktivitetssystem insåg jag till slut att jag behöver börja med att vara vän med mig själv för att kunna få någonting gjort! Alltså började jag utforska mitt eget självsabotage, min inre kritiker och lite annat som jag tyckte var till besvär. Det här utforskandet har inspirerat till den här kursen, eftersom jag ville nå fram till att känna att jag dög som jag var, istället för att låta mig tryckas ner av inre kritiker osv.

Jag hoppas att du också ska ha samma nytta av den här kursen. Det här är självstudieversionen, men jag kör den också i lite intensivare och mer  interaktivt format - med veckomöten där vi diskuterar våra insikter, mailprompter på vardagsmorgnar för att skriva utforskande, samt även en skrivkompis längs vägen. Då börjar den förstås på ett fast datum.

Om du vill bli meddelad om nästa datum då den interaktiva kursen går - gör en intresseanmälan här.

/Anna "Skogscoachen" Billman

Köp kursen

Börja när du vill.
10 veckors utforskande.