Jag heter Anna Billman, bor på landsbygden i nordöstra Västmanland och kallar mig “Skogscoachen”. Egentligen har jag en nördigare bakgrund, dataingenjör och sen verksam under 30+ år som programmerare och systemutvecklare, men jag har alltid velat ha någon sorts skogsverksamhet i mitt företag. När jag utbildade mig till coach 2018 beslöt jag att erbjuda “Skogscoaching” - alltså avslappnad promenadcoaching längs skogsvägar.
Jag har varit egen företagare sen år 2000 och har ofta känt mig väldigt ensam i mitt företagande, därför har jag länge tänkt starta ett stöd med gemenskap och ömsesidig peppning för soloföretagande kvinnor. Nästan hela livet har jag nördat in mig på olika produktivitetssystem, bland annat utbildade jag mig till certifierad Scrum Master. Scrum är en vanlig produktivitetsmetodik inom IT-branschen, en Scrum Master är inte en projektledare utan en facilitator som ska se till att projektet rör sig framåt. Exakt samma metodik använder jag för att hjälpa kreativa kvinnor (mestadels entreprenörer) att komma framåt inom det område som känns viktigt.
Efter att själv ha försökt klämma in mig själv i olika produktivitetssystem insåg jag att jag behöver börja med att vara vän med mig själv för att kunna få någonting gjort! Alltså har jag ägnat många år till att utforska mitt eget självsabotage, min inre kritiker och lite annat som jag tyckte var till besvär. Mycket av det ligger nu inbakat i de program jag erbjuder, att grundtanken även när det gäller produktivitet behöver vara kärlek och förlåtelse - gentemot oss själva!

Känner du att du bromsar dig själv,
eller inte riktigt vet hur du går vidare inom ett område som känns viktigt?  


Boka ett Komma Igång-samtal med mig!

30 minuter kostnadsfritt
(länken ovan går till min bokningskalender)